Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Серпня, 2017 р., 09:39
18-19 серпня 2017 року в м. Хмельницькому проходила Програма навчального інтерактивного семінару для представників Новоушицької, Меджибізької та Старосинявської об’єднаних територіальних громад.
17 Серпня, 2017 р., 14:43
24 серпня 2017 року відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО. Для втілення даної мети було виділено кошти Меджибізькою селищною радою в сумі — 47500 грн., а також було проведено ряд соціальних заходів, а саме Меджибізький будинок культури провів виставу «Вечора на хуторі поблизу Деканьки»; в клубі с. Западинці було проведено концерт; в магазинах «Грант» і «Веселка» смт. Меджибожа та в магазинах с. Митківці та с. Лисогірка стояли благодійні скарбнички. Виручені кошти в сумі – 6450 грн. було направлено на придбання та встановлення пам’ятного знаку. В даний час проводяться роботи для завершення цього об’єкта.
17 Серпня, 2017 р., 14:39
Вже майже завершується літо, а жителів та гостей громади скоро зустріне оновлений Меджибіж. 24 серпня 2017 року відкриється зона відпочинку біля школи з новими доріжками та лавочками, літнім майданчиком для виступів та новими тротуарами. Благоустроєм території паркової зони займається КП “Добробут” та ФОП Бачинський О.П., також допомагають жителі громади. Придбати лавочки для паркової зони допомогли наші приватні підприємці: Холод М., Кожухівська Н., Габай І.М., Пампурак Н., Штурхацький А., Дерев’янчук В., Фещенко М., Мірчук І., Нетяга Т., ТОВ «Гідросвіт», Нігрей О., Блонський М., Максимчук О.,  Махлай О., Кошельник В., Микитюк С., Кисіль В., Радецька Л, Мартинова Н, ФОП “Юхимишин”- аптека та ПАТ “Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько - рибоводне підприємство”, які зібрали 21000 грн. В даний час проводяться роботи для завершення цього об’єкта.
15 Серпня, 2017 р., 13:17
На фестивалі Український Меджибіж 2017 та мото-зльоті Wer Wolf 2017, заплановано виступ Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля", Хмельницької обласної філармонії!!! Надзвичайно потужний народний колектив, який вражає своє майстерністю, нікого не залишить байдужим! 26.08.17, 14-00 - Меджибіжська фортеця!
11 Серпня, 2017 р., 09:56
Місцеві громади можуть отримати право розпоряджатися
10 Серпня, 2017 р., 11:59
За рахунок допомоги Фермерського Господарства “Бастіон” та Меджибізької селищної ради в с. Лисогірка було встановлено бетонну огорожу біля ФАПу та пам’ятника загиблим воїнам Другої Світової війни. Допомогу по встановленню огорожі надали жителі села, працівники культури та депутат Мазур В.І.
09 Серпня, 2017 р., 16:55
ПРАВОВІ АСПЕКТИ ПРИЗОВУ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ТА РЕЗЕРВІСТІВ НА НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ. ІСНУЮЧІ СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДАЛЬШОГО УДОСКОНАЛЕННЯ.
31 Липня, 2017 р., 16:09
31 липня 1927 року в с.Головчинці народилася всіма шанована та відома людина Янковий Василь Миколайович. Життєвий шлях ветерана Другої Світової війни був нелегким та тернистим.Сьогодні його прийшли привітати представники Меджибізької селищної ради: керуюча справами, начальник загального відділу Нігрей Т.І. та староста с. Головчинці Шуляк П.П. і подякували за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, направлений на відбудову рідного села, подарували подарунок та побажали міцного здоров’я, бадьорості, злагоди в оселі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь