Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Липня, 2017 р., 15:34
На сесію були запрошені: Голова Летичівської районної ради Крутоуз М.Т., Головний лікар Летичівської ЦРЛ  Зьомко В.В.,начальники відділів  виконавчого комітету селищної ради, перший заступник селищного голови Карбовська Ю.Б, начальник КП « Добробут» Стецьків С.М., директор  КУ  Терцентру  Штаманетян Л.С., головний лікар  КУ  Центру ПМСД Гладищук О.В. , директори  Головчинецької, Меджибізької, Шрубківської шкіл та депутати селищної ради. На сесії було розглянуто ряд важливих питань, а саме: 
28 Липня, 2017 р., 13:09
28 липня 2017 року о 9:00 год. в приміщенні Меджибізької селищної ради відбувся виконком на якому було розглянуто ряд важливих питань, а саме:
28 Липня, 2017 р., 10:14
В 17 областях України за 6 місяців 2017 року  зареєстровано випадки кору, найбільше - в Івано-Франківській ,Одеській,Чернівецькій, Тернопільській  областях. Захворіло 962 людини, з них 473 дитини. Особливістю цьогорішнього спалаху є те,що хворіють  підлітки і дорослі, в яких захворювання протікає з більшими ускладненнями. Від цієї недуги померло двоє дітей: двох і чотирьох років з Одещини. Більшість захворілих були не щеплені .
26 Липня, 2017 р., 14:16
Розпочалися роботи з реконструкції водопровідної мережі в с.Митківці. Вартість проекту 669,229 тис. грн.
24 Липня, 2017 р., 14:52
З настанням теплих сонячних днів почастішали виїзди людей до лісу, на дачні ділянки, річку… Саме в цих місцях можна натрапити на отруйну рослину – борщовик.  Останніми роками на території нашого краю поширився бур’ян, так званий борщовик Сосновського.  Рік у рік зростає ареал його поширення в районі.  Борщовик Сосновського може досягати висоти 2-х метрів. Його листя та інші частини стебла здатні викликати небезпечні для здоров’я опіки.
19 Липня, 2017 р., 10:12
18 липня 2017 року в місті Хмельницькому в рамках проекту U-LEAD з Європою “Підтримка реформи децентралізації в Україні” Хмельницький відокремлений підрозділ установи “Центр розвитку місцевого самоврядування” провів підсумковий тренінг ” Електронне врядування, як один із ключових напрямків розвитку України: інструменти та приклади реалізації. Досвід інших, як старт для власного розвитку”. Куди були запрошені представники об’єднаних територіальних громад та за результатами проведених кущових тренінгів усім було видано сертифікати.Питання, які обговорювалися:
17 Липня, 2017 р., 14:57
17.07.2017 року Меджибізька об’єднана територіальна громада разом із ДІКЗ “Межибіж” зустріли учасників 8-го "Змагального" Потягу Єднання України "Труханівська Січ". "Змагальний" Потяг продовжує систему всеукраїнських вишколів-змагань, що дає суттєву підтримку розвитку військово-патріотичного виховання в країні та створенню сучасної концепції допризовної підготовки.
12 Липня, 2017 р., 11:54
12 липня 2017 року о 8:00 год. відбулася 28 позачергова сесія в приміщенні Меджибізької селищної ради. На ній було розглянуто 2 важливих питання, а саме: «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік» та «Про надання дозволу на розробку детального плану території в с. Волосівці, вул. Молодіжна, 1а з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції для сільського клубу».12 липня 2017 року о 8:00 год. відбулася 28 позачергова сесія в приміщенні Меджибізької селищної ради. На ній було розглянуто 2 важливих питання, а саме: «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік» та «Про надання дозволу на розробку детального плану території в с. Волосівці, вул. Молодіжна, 1а з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції для сільського клубу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь