Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Липня, 2017 р., 14:19
     Літо – це період не тільки відпочинку, але й сезон підвищеної захворюваності на кишкові інфекції.  На теренах Хмельницької області значно зросла частка хворих на кишкові інфекції, за 6 місяців 2017 року інфекційна захворюваність цієї групи  інфекцій зросла на 21%, порівняно з 2016 роком.
05 Липня, 2017 р., 14:28
Розпочалися роботи з покращення благоустрою центральної садиби Меджибізької ОТГ, а саме: капітальний ремонт тротуарних доріжок по вул. Замкова та облаштування паркової зони. Всього планується використати коштів в сумі 750 тис. грн.
05 Липня, 2017 р., 13:47
Розпочалися роботи по реконструкції частини адміністративної будівлі Меджибізької селищної ради під ВНАП в с. Требухівці. Вже проведено реконструкцію системи опалення адмін. приміщення з встановленням твердопаливного котла. Загальна кошторисна  вартість проекту становить 640,633 тис. грн. В рамках проекту U-LEAD з Європою внутрішні роботи та закупівлю обладнання буде проведено за кошти проекту Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування », що фінансується Європейським Союзом.
30 Червня, 2017 р., 13:32
30 червня 2017 року о 10:00 год. відбулася 27 сесія 7-го скликання. На ній було розглянуто ряд важливих питань,а саме: Про встановлення місцевих податків і зборів на території Меджибізької селищної ради на 2018 рік (доповідає: начальник юридичного відділу Герасімова М.В.); Про внесення змін до селищного бюджету (доповідає: начальник фінансового відділу Мартинкова Г.М.); Про затвердження Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Меджибізької ОТГ у Летичівському районі Хмельницької області на 2017-2018 роки (доповідає: перший заступник голови Карбовська Ю.Б.); Про делегування представника на призначення громадським інспектором з охорони довкілля на території Меджибізької селищної ОТГ (доповідає: селищний голова Демків М.А.);
28 Червня, 2017 р., 16:30
21 рік тому 28 червня 1996 року на засіданні 5-ї сесії Верховної Ради України 2-го скликання був ухвалений основний закон нашої держави – Конституція України, яка набула чинності в той же день. Відтоді українці щорічно відзначають цю пам’ятну дату, як державне свято – День Конституції України. Меджибізька ОТГ також відзначила це свято. Воно пройшло у Меджибізькому будинку культури. Урочистості почалися з покладання квітів до банера загиблим воїнам АТО, право покласти квіти було надано Готфрід А.Е. та Горбачу М.М. З привітальним словом виступив Меджибізький селищний голова Демків М.А. За плідну працю, активну громадську позицію, зразкове виконання посадових обов’язків, толерантну співпрацю з колегами, з нагоди 21-ї річниці Дня Конституції України та Дня Молоді вручили грамоти та цінні подарунки працівникам Меджибізької ОТГ: Акімовій Л.В., Каченюк А.С., Габруській Т.В., Руцькому А.А. та Духневич В.Б. Також Летичівська районна рада та Летичівська районна державна адміністрація  відзначили грамотою керуючу справами, начальника загального відділу Нігрей Т.І. Для жителів Меджибізької ОТГ було проведено концертну програму.
22 Червня, 2017 р., 14:16
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
22 Червня, 2017 р., 13:32
22 червня 2017 року в Меджибізькій селищній раді відбувся виконком, який почався з хвилини мовчання для вшанування пам’яті жертв війни. Сьогодні було розглянуто ряд важливих питань, а саме: Про організацію позашкілля на базі навчальних закладів Меджибізької селищної ОТГ (Доповідач: Остапова Н.П.); Про заходи щодо запобігання виникнення пожеж, попередження травм і загибелі дітей (Доповідач: Остапова Н.П.); Про затвердження плану заходів щодо зміцнення національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері (Доповідач: Демків М.А.); Про підсумки роботи та шляхи покращення роботи з особами похилого віку у Меджибізькій СОТГ (Доповідач: Штаманетян Л.С,); Про розгляд Програми розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на 2017-2020 роки (Доповідач: Акімова Л.В.). За пропозицією старост сіл питання Програми розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на 2017-2020 роки буде обговорено з жителями громади.
20 Червня, 2017 р., 15:51
У березні 2017 року Департаментом соціального захисту населення Хмельницької  державної адміністрації заявка Медибізької селищної ОТГ визнана однією з переможців конкурсного відбору заявок на придбання обладнання для сворення робочих місць на умовах спів фінансування в рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області».
20 Червня, 2017 р., 15:07
По закінченню навчального року почалися ремонтні роботи в дошкільних та загальноосвітніх закладах громади. Станом на 15 червня з місцевого бюджету витрачено 263,415 тис. грн. на придбання будівельних матеріалів та фарб, заміну вікон, впорядкування територій, заміну паркану, утеплення даху, ремонт системи опалення та інше. До початку навчального року планується облаштувати навальні заклади необхідними меблями, кухонним обладнанням. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт системи опалення у Ставницькій ЗОШ І-ІІ ступенів. Вартість проекту становить 726,140 тис. грн. До початку опалювального сезону планується виконати усі необхідні роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь